05 jul

Конкурс за доделу права на коришћење ознаке Бренд Бачке

(0 glasova)

Регионална развојна агенција Бачка расписује Конкурс за доделу права на коришћење ознаке Бренд Бачке. Бренд Бачке окупља мале произвођаче и пружаоце услуга, као и удружења чију понуду обједињено представља и промовише под једним именом. Корисници Бренда Бачке имаће прилику да на тржишту наступају под овом ознаком, да њихова понуда буде представљена на званичној интернет страници Бренда Бачке, као и да учествују на манифестацији и осталим активностима које су предвиђене пројектом Бачки ноћни базар у Оџацима.

Одлуку о додели ознаке Бренд Бачке новим корисницима Регионална развојна агенција Бачка ће донети најкасније 10 дана од дана завршетка конкурса.

Рок за подношење пријаве:
10.8.2023. године

Начин подношења пријава:
Пријаве се подносе лично или поштом заједно са осталом конкурсном документацијом у Регионалну развојну агенцију Бачка, Булевар Михајла Пупина 20/II, Нови Сад.

Конкурсна документација:

Конкурс за доделу права на коришћење ознаке Бренд Бачке

Образац пријаве

Правилник

Pročitano 235 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 05 jul 2023 19:00
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT