Sara muffins

(0 glasova)

Postojanje odvažnih preduzetnica iz seoskih sredina potvrđuje i primer preduzetničke radnje Sara Muffins. Ova mala preduzetnička firma nastala je iz velike ljubavi prema slatkišima.

U ponudi se mogu naći torte i kolači, kao i razni ukrasi za dekorisanje, svi spremljeni skoro u potpunosti radom dve vredne ruke. Svaki proizvod ima svoj specifični proizvodni proces prema recepturi po kojoj se proizvodi, a pored sastojaka pažljivo biranih po osnovu kvaliteta, u sve proizvode Sara Muffins, utkan je jos jedan, tajni, poseban... Zato svaka dekorisana torta priča svoju posebnu priču, u zavisnosti od prilike za koju je stvarana...

Cilj ove male preduzetničke radnje je da obezbedi vrhunski kvalitet, neodoljiv ukus, nezaboravan izgled i užitak za pamćenje za sve sladokusce.

Preduzetnik Sara muffins
062/788-560
mata0204@hotmail.com

sara1

 

 

Pročitano 3531 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 26 novembar 2018 21:10
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT