Drvce & Vrpce

Ručno rađeni unikatni nakit nama je nepresušna inspiracija za stvaranje. Dugo godina bavimo se različitim manuelnim zanatskim delatnostima, pa je i ova oblast bila prirodan sled našeg ličnog i umetničkog razvoja. Želeći da naučimo nešto novo okušali smo se u pravljenju nakita od drveta i smole, a već prvi proizvodi naišli su na ovacije uže familije. To nas je veoma ohrabrilo i tako je nastala naša mala radionica Drvce i Vrpce, u kojoj stvaramo najlepše rukotvorine po Vašoj ili našoj ideji.

Plemenito drvo i epoxy smola su materijali koje koristimo u izradi našeg unikatnog nakita. Mogućnosti izbora boja i kombinacija su neograničene, ideja i kreativnosti nikada ne nedostaje, pa ćemo sigurno uspešno i Vaše želje pretvoriti u stvarnost.

Rok izrade najčešće je oko 3 - 5 dana, jer je reč o 100% ručnoj i veoma pažljivoj izradi, gde se vodi računa i o najsitnijim detaljima. Drvce i Vrpce nakit nastaje uz mnogo ljubavi i strpljenja, a Vaše zadovoljstvo nama je najbolja nagrada i ujedno potvrda da naš trud ima smisla.

Možete da nam pišete i predložite svoje ideje sms porukama ili putem profila na društvenim mrežama. Rado ćemo Vam izaći u susret ili ponuditi neki od već gotovih komada.

Unikatne ogrlice, prstenje, minđuše, narukvice i sve što poželite, na jedinstven i originalan način stvorićemo samo za Vas.

Drvce & Vrpce, Novi Sad

e-mail: ostrac.rez021@gmail.com

kontakt telefon: 063/8322-404

https://www.facebook.com/drvceivrpce/

drvce3

drvce1

drvce2

 

Proizvodi:

 

Pročitano 2493 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 09 mart 2020 23:10
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT