Beautiful Day

(3 glasova)

U samom srcu Bačke, u gradu Bečeju, godinama unazad stvaramo sirupe za osvežavajuće napitke od lekovitog bilja.

Recepti su strogo čuvani u krugu naše porodice, i dugo su bili posluživani našim gostima, dok nismo došli na ideju da sa tim proizvodima započnemo posao. Tako se rodila firma „Beautiful Day“, koja se bavi proizvodnjom proizvoda od lekovitog bilja.

Naši prvenci su sirupi za osvežavajuće napitke od lekovitog bilja od nane, matičnjaka i koprive. Pravljeni su od sveže ubranog lekovitog bilja, uzgajanih daleko od puteva i saobraćaja.  Nakon što se osvežite jednim ovakvim napitkom, zasladite se „Beautiful Day“ džemovima od nane i jabuke, šljive i cimeta, šljive i matičnjaka.

U hladnim zimskim danima, neka Vas ugreje „Beautiful Day“ čaj od lista pitome nane, izuzetnog ukusa i mirisa.  U pripremi je i „Beautiful Day“ linija kozmetičkih proizvoda.

Naši sirupi mogu da se nađu u prodaji u pakovanju od 1l ili 2.5 dl. Osvežite se ili poklonite nekom originalan poklon, uz „Beautiful Day“ proizvode. Ove godine, na Berbanskim danima na Paliću, naš sirup od nane osvojio je prvo mesto kao najbolji sok.

Adresa:
Slavka Rodića 9
21220 Bečej

Telefon:  069/120-3991

Mejl: dejan.trivunovic1991@gmail.com

Proizvodi
Sirup od nane Sirup od koprive Sirup od matičnjaka Džem od nane i jabuke
Pročitano 1096 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 20 januar 2020 16:21
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT