Akvadajz

(2 glasova)

Akvadajz je domaći proizvod iz “Vodene bašte” porodice Radin iz Stapara.

Pravimo ga od pažljivo biranih plodova paradajza uzgajanih u prirodnom lancu razmene organske materije i filtracije vode.

Proizvod je namenjen svim onima koji cene zdravu hranu i dobar zalogaj.

Akvadajz je dobijen ukuvavanjem mesnatih paradajza koji nisu prskani, niti tretirani pesticidima, zaštitnim sredstvima, a hranjeni su isključivo prirodnim đubrivom od rečnih riba, koje sami uzgajamo i koje, za razliku od toplokrvnih životinja, ne prenose “escherihia coli” i “salmonelu”.

Akvadajz ne sadrži konzervans, veštačke boje ni arome, a ima široku namenu. Može se koristiti kao detoks sok, umak, preliv itd. Veoma je ukusan i pravljen je sa začinima, prvenstveno Sremušem koji spada u veoma zdrave začinske biljke i proizvodu daje specifičan ukus.

Naš paradajz je rastao u najrigoroznijem sistemu uzgoja zvanom Akvaponija. Akvaponija je u potpunosti samoodrživa tehnika uzgoja čiste, zdrave hrane, bez zemlje, sa internim medijima za uzgoj u kojima bakterije prerađuju riblji otpad i stvaraju hranu za biljku. Biljka time čisti vodu za ribu i ostvaruje se savršena ekološka simbioza.

Akvaponija donosi selo u gradove i obezbeđuje velike količine sveže i ukusne, zdrave hrane na malim prosorima, bez zemlje i zemljane podloge.

Dakle, mi pomažemo prirodi da odradi svoje i nastojimo da se što manje mešamo u njene nepogrešive procese i kombinacije.

Akvaponija je sistem koji nam vraća prirodu na trpeze!!!

PG Vesna Radin „Akvadajz“
Svetosavska 17a, Stapar

Telefon: 060/450-08-76

Mejl: birmax@gmail.com

Proizvodi
Umak od paradajza  

 

 

Pročitano 2646 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 07 oktobar 2020 16:39
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT