PG Radukin – Kitnikez

Iako se uglavnom kitnikez proizvodi u domaćinstvu za potrebe ukućana, ima i onih koji ga proizvode za tržište, kako bi i oni koji nemaju dunje mogli da se zaslade. Poljoprivredno gazdinstvo Radukin iz Titela dugo godina je proizvodilo kitnikez za porodične potrebe, a po receptu iz 1927. godine, koji im je u amanet ostavila prabaka Gordana.

Radukini su odlučili da ne odaju baka Gordaninu tajnu, ali od 2014. godine  omogućavaju vam da probate kitnikez po njenom receptu i da vas ovaj tradicionalni slatkiš vrati u detinjstvo i učini da osetite toplinu bakinog doma.

Prave se u raznim oblicima i gramaži, a u zavisnosti od želja kupaca. Ambalaža se takođe prilagođava željama potrošača, te može biti od drveta, plastike i kao što se može videti na vašarima - u celofanu.

Kontakt tel: 064/34-26-074
e-mail: draganradukin91@gmail.com

 kitnikez1

kitnikez2

kitnikez3

 

Pročitano 2572 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 24 novembar 2019 22:32
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT