Enigma Fishing

enigma logoFirma ENIGMA FISHING, Novi Sad sa svojim ogrankom Imperium Carp Baits, Novi Bečej je mlada firma osnovana 2017. godine,a zamišljena je kao porodična firma koja ima višegodišnje iskustvo u ovoj vrsti proizvodnje.
Počeli smo skromno sa malim kapacitetom i kupovinom dve mašine malog kapaciteta započeli proizvodnju peleta, boila kao i primama u sportskom ribolovu, izgradili smo manji pogon shodno mogućnostima i uloženim sredstvima za proizvodnju peletirane i ekstrudirane primame, boila za sportski ribolov kao i pripreme pogona za proizvodnju riblje hrane , odakle se proizvodi na tržište plasiraju pod robnom markom ENIGMA i Imperium Carp Baits.

Firma trenutno ima kapacitet proizvodnje oko 50.000kg peleta, boila na godišnjem nivou uz kupovinu potrebnih mašina koje su nabavljene uz pomoć sredstava Razvojne agencije Srbije/Bačka koji će se nadamo povećavati iz godine u godinu.
Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji peleta za sportski ribolov, uz postojeću tehnologiju i kvalitetnu sirovinu, omogućilo je da se napravi široka peleta, boila za sportski ribolov po kojoj smo jedinstveni u proizvodnji ove vrste peleta, boila na teritoriji Srbije.

U proizvodnji ENIGMA peleta, boila koriste se najkvalitetnije sirovine, peleta je napravljena od obrađenih pogača ostalih iza procesa proizvodnje hladno ceđenih ulja . . . uz dodatak prirodnih atraktora, ribljeg brašna, betaina, začini, koriste se prehrambene arome i boje kao i niz drugih dodataka koji se vode kao poslovna tajna.

Kvalitet i mikrobiološku ispravnost proizvoda Enigma fishing kontroliše FINS-Naučni institut za prehrambene tehnologije Novi Sad.

e-mail: jokisns@gmail.com

kontakt telefon: 060/450-4-450

https://www.facebook.com/EnigmaFishingSerbia/

 

Proizvodi:

Pročitano 2707 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 09 mart 2020 23:13
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT