Ranč Dobro Prase

(1 Glas)

Ranč Dobro prase je seosko turističko domaćinstvo smešteno na samom obodu Nacionalnog parka Fruška gora, u mirnom delu Starih Ledinaca.

Udaljeno 10-ak minuta od Novog Sada i oko 90 minuta od Beograda, predstavlja idealno mesto za beg u prirodu tokom vikenda i praznika.

Gosti koji se opredele za boravak u ovom smeštaju mogu očekivati čist vazduh, spavanje u tišini, buđenje uz cvrkut ptica, posmatranje zvezdanog neba noću, domaće pripremljenu zdravu hranu (po želji vegetarijansku, vegansku ili sirovu), maženje kućnih ljubimaca, planinarenje ili jahanje u prirodi, sakupljanje samoniklog jestivog i lekovitog bilja... kao i mogućnost posete brojnim kulturnim i istorijskim znamenitostima u okolini.

Ranč Dobro prase raspolaže jednim apartmanom za smeštaj do 5 osoba, kao i mini kampom. Apartman je moguće koristiti tokom cele godine, a mini kamp samo u prolećnom i jesenjem periodu (tokom letnjeg školskog raspusta u tom prostoru se održava konjički kamp za decu).

Osim noćenja, na Ranču Dobro prase se organizuju razne radionice i obuke za decu i odrasle, terensko jahanje ili organizovano pešačenje. Za sve aktivnosti je potrebna je najava pre dolaska. Takođe, moguće je doći i samo na ručak, uz najavu 2-3 dana unapred.

Adresa:
Jovana Dučića 1,
21207 Stari Ledinci
www.rancdobroprase.rs
www.facebook.com/dobro.prase

Kontakt telefoni:
Sanja Lauš, 064/1127983 (za smeštaj, ishranu, radionice/obuke, kampove za decu)
Dragan Lauš, 064/1690760 (za jahanje)

 

Pročitano 4402 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 30 septembar 2018 14:36
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT