Podrum Stojković

(0 glasova)

Duga porodična tradicija, generacijama s ljubavlju podizani vinogradi, kombinacija savršenih mikroklimatskih uslova i izuzetne istrajnosti da se sa kolena na koleno prenosi naklonost ka ovom lepom ali i napornom poslu su samo neki od epiteta kojima se može opisati podrum porodice Stojković koji datira još iz 1912. god.

Vinogradi porodice Stojković se prostiru na severnim padinama Fruške gore na kojima je već sama priroda preduslov da se uz dovoljno ljubavi i truda na 3ha može stvoriti 25.000 litara vina vrhunskog kvaliteta. Od sorti grožđa koje su zastupljene u vinogradima proizvode se Italijanski Rizling i Chardonnay od belih, a od crnih vina Cabarnet Sauvignon i Vranac, i Rose vino od Muskat Hamburga.

Kao kruna svega toga godišnje se proizvede i 1.000 litara dragocenog bermeta čiji tajni recept svaki vinar čuva duboko u srcu.

U ponudi se pored kvalitetnih vina, mogu naći domaći suhomesnati proizvodi, kao i tradicionalna sremačka jela.

Podrum Stojković
064/14-33-589 i 064/80-17-902
podrumstojkovic@yahoo.com

Proizvodi
Cabernet Sauvignon Rizling italijanski Vino Rose Chardonnay Barrique
Chardonnay Bermet    

stojkovic1

stojkovic sve

 

Pročitano 3291 puta Poslednji put izmenjeno subota, 22 septembar 2018 14:12
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT