Sa puno ljubavi uzgajamo i pakujemo lešnik u ljusci, sirovi lešnik, prženi lešnik, mleveni lešnik, puter od lešnika i lešnik u medu.

Naše poljoprivredno gazdinstvo proizvodi lešnik, a naša firma prerađuje, pakuje i prodaje lešnik proizveden na našim plantažama. Lešnik je tretiran herbicidom svega 2 puta godišnje pa bi mogao da se svrsta u ekolosko voće, proizvod

Puter od lešnika je prirodan bez ikakvih dodataka. Lešnikov puter je izuzetno zdrav namaz koji poseduje sva korisna svojstva lešnika, jer se pravi od čistog lešnika, bez ikakvih dodataka. Sadrži mononezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Lešnik je dobar izvor vitamina i minerala, a od ukupnih masti sadrži preko 70% mononezasićenih masnih kiselina.

Lešnik u medu pravimo, takođe, od prženog lešnika i livadskog meda.

Panićagro17 D.O.O.
Jadranska 14, Tovariševo
060/179-56-04, 060/075-82-72
ljubinka.panic@hotmail.com

Proizvodi

Sirovi lešnik

Prženi lešnik

 

Mleveni sirovi lešnik 

Mleveni prženi lešnik

Lešnik u medu

 

Puter od lešnika

     

 

  
  
Pročitano 3640 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 18 februar 2019 11:59
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT