Srce čisto

Sapundžijska radionica Srce čisto iz Čonoplje bavi se proizvodnjom prirodnih ručno rađenih sapuna i prirodne kozmetike. Proizvodnja se odvija na tradicionalan način, po receptima koje su nam ostavile naše bake i prabake.

Mi smo spojili predanje sa savremenim potrebama potrošača, i prilagodili smo naše proizvode zahevima tržišta. Ručni rad je zastupljen u preko 95% proizvodnje o čemu svedoči i sertifikat Ministarstva privrede Republike Srbije, da se naša radionica bavi starim zanatom, tako da svi ti unikatni proizvodi nose oznaku „RUČNI RAD“.

Karakteristika naših sapuna je da pored upotrebne imaju takođe i umetničku, odnosno suvenirsku i turističku vrednost. U saradnji sa Udruženjem starih i umetničkih zanata u Somboru, Udruženjem zanatlija i lokalnim salašima, priređujemo prezentacije, kurseve i obuke za građane, đake i turiste koji žele da vide kako se tradicionalno pravio sapun od svinjske masti i goveđeg loja, ili pak sve to radimo na savremeni način, „hladnim postupkom“, od biljnih ulja i lekovitog bilja, tako da sačuvamo sve blagotvorne sastojke bačke ravnice.

Srce čisto
061/27-93-108
saputnika2012@gmail.com

Proizvodi
Stari bački sapun "Salašarska kocka" Somborski sapun Baš sapun Nisam čokolada
Sapuni bačkog vinogorja Vojna pošta 1423 Sombor Lenka Junaković
Pročitano 3943 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 26 novembar 2018 21:11
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT