SZR "Minjon"

(0 glasova)

Proizvodnja je počela pre 26 godina sa jednim mikserom i par tepsija, mnogo volje i napora, ljubavi prema slatkišima i malo znanja koje se godinama nadograđivalo.

Danas se iz ponude može izdvojiti 40 mešanih kolača, štrudli pravljenih po vojvođanskom receptu, pite, torte, kao i slatkiši bez glutena za alergične sladokusce. Kako bi ispoštovali svačiji ukus, pa i onih koji više vole slanu hranu i grickalice, u ponudi se mogu naći koktel peciva, pogačice, rolati i slane pitice, heljdini štapići...

Dokaz lepote ukusa ovih slatkiša leži u činjenici da su obišli sve kontinente osim Afrike, donosili zlatne medalje i pehare sa raznih takmičenja, i obišli brojne manifestacije gde su „nestajali“ sa tezgi i odlazili u tople domove da slade celu porodicu.

SZR "Minjon"
021/838-232 i 064/303-74-55
minjon.djurdjevo@gmail.com

Proizvodi
Mešani kolači 1 Mešani kolači 2 Suvi kolači Štrudla sa orasima
Štrudla sa makom Orasnice Salnjaci  

 

Pročitano 4343 puta Poslednji put izmenjeno subota, 22 septembar 2018 13:12
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT