Milan Božić - Matica Bačka

(0 glasova)

Bačka uljana repica iz Moravice, suncokreti iz Čonoplje, bačka heljda iz Kljajićeva i bagrem iz šume Kozare čine cvetnu ispašu za vredne pčelice sa poljoprivrednog gazdinstva pod imenom Matica Bačka.

Za kvalitetan med kojim se gazdinstvo ponosi zaslužne su vredne bačke ruke, jer je ručni rad zastupljen u 95% proizvodnje meda, ali ipak sva zasluga i zahvalnost pripada sićušnim stvorenjima, bez čije saradnje ne bi mogli ponuditi ovo suvo zlato u teglama.

Osim kvaliteta, Matica Bačka svojim kupcima nudi i dodatnu vrednost proizvoda kroz ambalažu suvenirskog karaktera u malim pakovanjima.

Ono što je zaista jedinstveno u našim krajevima a i šire, je „uslužno pčelarenje“.  Ima li išta lepše nego kad jedete med iz SVOJE košnice?  Mušterije Matice Bačke dobijaju umetnički izrađene i ulepšane košnice sa porodičnim i plemenskim imenom i grbom, koje vrsni pčelari paze i neguju kao malo vode na dlanu. Uz ovakvu pomoć svaka porodica može da gaji svoje pčele... Porodice su po dogovoru slobodne da dođu na pčelinjak i u zaštitnoj opremi pogledaju kako napreduju njihovi mezimci, što predstavlja nezaboravni porodični doživljaj za svu decu i njihove drugare. Med se pretače direktno u tegle i putuje kurirskom službom do trpeze naših malih „gradskih pčelara“!

Milan Božić
061/27-93-108
perma.zanati@gmail.com

Proizvodi
LIPOV MED „CAR JOVAN NENAD“ MED IZ PODUNAVSKIH ŠUMA I LIVADA "GORNjE PODUNAVLjE" MED SA BAČKIH SUNCOKRETA „ŽUTO MORE JAZIGA“ MED SA BAČKIH BAGREMA "BODROG"
MED SA BAČKE REPICE „BIODIZEL“ MED SA BAČKIH SUNCOKRETA „ŽUTO MORE JAZIGA“ MED SA BAČKIH BAGREMA "BODROG" Dragoceni cvetni polen Bačke

 

Pročitano 3112 puta Poslednji put izmenjeno subota, 22 septembar 2018 13:26
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT