Odštampajte ovu stranicu
Zatvarajuća konferencija projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 4
12 dec

Zatvarajuća konferencija projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 4

(0 glasova)

Regionalna razvojna agencija Bačka je 11. decembra 2019. godine održala zatvarajuću konferenciju projekta Regionalni brend Bačke – Brend Bačke 4, koji je podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Projekat je realizovan od maja do decembra 2019. godine. Ukupna vrednost projekta je 1.000.000,00 dinara, uz sufinasiranje Ministarstva u iznosu od 500.000,00 dinara.

Osnovni cilj ovog projekta je promocija proizvoda i usluga iz ruralnih oblasti Bačke, povećanje vidljivosti i jačanje kapaciteta malih proizvođača i pružaoca usluga.

Na zatvarajućoj konferenciji su predstavljene aktivnosti koje su sprovedene u okviru četvrte faze projekta, a koje su obuhvatile Konkurs za nove korisnike oznake Brenda Bačke, predstavljanje Brenda Bačke na manifestaciji Novosadski noćni bazar, radni sastanak i predstavljanje projekta Regionalni brend Bačke kao primer dobre prakse proizvođačima sa Kosova i Metohije kao i kolegama iz Razvojne agencije KiM i kreiranje promotivnog videa i kataloga koji su posvećeni promociji smeštajnih kapaciteta nosioca oznake Brend Bačke.

zatvarajuca1

Aktivnosti je prezentovala Andrea Stijepić, koordinator projekta, dok je direktor RRA Bačka, Aleksandar Sofić istakao važnost realizacije ovakvih projekata koji su direktna podrška malim privrednicima.

Takođe, direktor je najavio novi program podrške koji će RRA Bačka sprovoditi sledeće godine uz podršku Grada Novog Sada, a kroz koji će priverdnici sa teritorije Grada Novog Sada moći da konkurišu za sredstva za nabavku opreme i standardizaciju.

Nakon zvaničnog dela konferencije, zajedno sa prisutnima koji su nosioci oznake Brend Bačke, usledio je radni deo sastanka, gde smo razmenili ideje i planove za dalji razvoj Brenda Bačke.

zatvarajuca2

zatvarajuca3

zatvarajuca4

 

 

Pročitano 2599 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 12 decembar 2019 12:40