Odštampajte ovu stranicu
Одржана затварајућа конференција пројекта “Бренд Бачке 3”
14 dec

Одржана затварајућа конференција пројекта “Бренд Бачке 3”

(0 glasova)

Регионална развојна агенција Бачка је одржала затварајућу конференцију пројекта Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 3, који је подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Пројекат је реализован од маја до децембра 2018. године. Укупна вредност пројекта је 2.040.000,00 динара, уз суфинасирање Министарства у износу од 500.000,00 динара.

Основни циљ овог пројекта јесте промоција производа и услуга из руралних области Бачке, повећање видљивости и јачање капацитета малих произвођача и пружаоца услуга.

На затварајућој конференцији је асистент директора и сарадник на пројекту, Милана Поповић, укратко представила пројекат и истакла важност подршке Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије коју РРА Бачка има у континуитету од 2015. године, као и план активности за следећу годину.

Андреа Стијепић, координатор пројекта, је презентовала активности које су реализоване у трећој фази пројекта Регионални бренд Бачке, уз приказивање промотивног видеа који је израђен у оквиру пројекта, како би и на тај начин повећали видљивост Бренда Бачке, и носиоца ознаке.

Конференција је одржана у конференцијској сали хотела Велики, 13. децембра 2018. године.

2

1

3

4

 

Pročitano 1791 puta