14 dec

Одржана затварајућа конференција пројекта “Бренд Бачке 3”

(0 glasova)

Регионална развојна агенција Бачка је одржала затварајућу конференцију пројекта Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 3, који је подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Пројекат је реализован од маја до децембра 2018. године. Укупна вредност пројекта је 2.040.000,00 динара, уз суфинасирање Министарства у износу од 500.000,00 динара.

Основни циљ овог пројекта јесте промоција производа и услуга из руралних области Бачке, повећање видљивости и јачање капацитета малих произвођача и пружаоца услуга.

На затварајућој конференцији је асистент директора и сарадник на пројекту, Милана Поповић, укратко представила пројекат и истакла важност подршке Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије коју РРА Бачка има у континуитету од 2015. године, као и план активности за следећу годину.

Андреа Стијепић, координатор пројекта, је презентовала активности које су реализоване у трећој фази пројекта Регионални бренд Бачке, уз приказивање промотивног видеа који је израђен у оквиру пројекта, како би и на тај начин повећали видљивост Бренда Бачке, и носиоца ознаке.

Конференција је одржана у конференцијској сали хотела Велики, 13. децембра 2018. године.

2

1

3

4

 

Pročitano 1784 puta
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT