16 jul

Konkurs za nove korisnike oznake Brend Bačke!

(0 glasova)

Regionalna razvojna agencija Bačka raspisuje treći Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke. Brend Bačke okuplja male proizvođače i pružaoce usluga, kao i udruženja iz ruralnih sredina Bačke čiju ponudu objedinjeno predstavlja i promoviše pod jednim imenom. Korisnici Brenda Bačke imaće priliku da na tržištu nastupaju pod ovom oznakom, da njihova ponuda bude predstavljena na zvaničnoj veb stranici Brenda Bačke, kao i da učestvuju na manifestacijama i obukama koje su predviđene projektom Brend Bačke 3.

Odluku o dodeli oznake Brend Bačke novim korisnicima Regionalna razvojna agencija Bačka će doneti najkasnije 10 dana od dana završetka konkursa.

Rok za podnošenje prijave: 31.7.2018. godine

Način podnošenja prijava: Prijave se podnose lično ili poštom zajedno sa ostalom konkursnom dokumentacijom u Regionalnu razvojnu agenciju Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad.

Obrazac prijave

Konkurs za oznaku Brend Bačke

Pravilnik

Pročitano 1429 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 17 jul 2018 13:49
logo brown

Regionalni brend Bačke je autorski projekat Regionalne razvojne agencije Bačka koji ima za cilj da pruži podršku malim proizvođačima hrane iz ruralnih delova Bačke u njihovom pozicioniranju na tržištu kroz primenu inovativnih pristupa u poslovanju i digitalnih tehnologija.

Regionalna razvojna agencija Bačka

Tel: +381 21 557 781

Email: office@rda-backa.rs

 

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT