hidrolat_lavanda_1000_1808336333
Hidrolat (mirisna vodica) je proizvod koji se uz ulje dobija prilikom procesa destilacije, a koji je sačuvao terapeutsko delovanje biljke koja se destilira, te je njegovo delovanje na kožu vrlo učinkovito. Hidrolat lavande je među najomiljenijim hidrolatima zbog svog mirisa i umirujućeg regener ...Pročitajte više

Hidrolat Lavande Hidrolat_Lavande_59

550,00 RSD Po jedinici
No vote
Pakovanje


+
  • Opis
  • Specifikacije
  • Komentаr
  • Postаvite komentаr

Hidrolat (mirisna vodica) je proizvod koji se uz ulje dobija prilikom procesa destilacije, a koji je sačuvao terapeutsko delovanje biljke koja se destilira, te je njegovo delovanje na kožu vrlo učinkovito.

Hidrolat lavande je među najomiljenijim hidrolatima zbog svog mirisa i umirujućeg regenerativnog delovanja na kožu. Odličan je za negu osetljive kože. Može se koristiti kod akni i drugih upalnih stanja kože, kao i nakon depilacije.

U kombinaciji sa hidrolatom mente deluje rashlađujuće i regenerativno, naročito nakon sunčanja. Koristi se za negu i lica i tela.

Dozvoljeno je koristiti hidrolat i više puta u toku dana. Mogu ga koristiti i bebe jer ne sadrži alkohol. Umiruje kožu kod alergija i pomaže pri iritacijama kože.

Pakovanja od 100ml su hidrolati prve klase.

Hidrolat od 1000ml je druge klase i koristi se za osvežavanje prostorija, umesto omekšivača za veš i za pegle na paru.

Proizvođač: Organski ŽivotOrganski Život
Spisаk komentаrа:
Nijedаn komentаr još nije postаvljen.
Morаte biti registrovаni dа biste postаvili komentаr

POČETNA

VESTI

O BRENDU

PRODAJA

KORISNICI BRENDA

ČESTA PITANJA

USLOVI KORIŠĆENJA

KONTAKT